teisipäev, 30. juuni 2009

fotokonkurss Tallinnast, luuletusega

Tallinna Keskraamatukogu ja Eesti Kirjanduse Seltsi Tallinna osakond kuulutavad välja suvise kirjandusliku fotokonkursi "Läheme ja kõigutame Tallinna kohal jalgu", mis kestab 31. augustini.

Suvi on aeg, kus värske õhk ja päiksekiired muudavad meeled teravaks ning inimesed märkavad ja hindavad rohkem neid ümbritsevat keskkonda. Linnades on maastikke, mis peidavad endas tuhandeid võimalusi. Ootame kõigilt huvilistelt terava silma poolt jäädvustatud Eesti linnadžunglist inspireeritud kaadreid, mille juurde oleks lisatud temaatiliselt sobiv luuletus. Pildile võib lisada nii enda kui ka tuntud ja tundmatute eesti luuletajate loomingut.

Osalemise tingimused:

Sobiv foto on jpg-formaadis ning mõõtmetega vähemalt 2500x3500 pikslit. Fotod ja luuletused koos oma nime ja kontaktandmetega (telefon, e-post) palume saata 31. augustiks aadressil janela.tahepold@tln.lib.ee. Luuletuse juurde palume kindlasti märkida ka autori nimi. Ilmekamatest töödest koostatakse rändnäitus, mis esmalt avatakse fotokonkursi lõpetamisel Tallinna Keskraamatukogu trepigaleriis.

17. septembril kell 18.00 toimub fotokonkursi lõpetamine ja näituse avamine
Tallinna Keskraamatukogus (Estonia pst 8). Üles astuvad nii sõnas kui muusikas Jaan Pehk, Jürgen Rooste, Paavo Piik, Marje Ingel jt.

Parimatele auhinnad!

Lisainfo Tallinna Keskraamatukogust Janela Tähepõllult, e-post janela.tahepold@tln.lib.ee ja Eesti Kirjanduse Seltsi Tallinna osakonnast
Kristel Kiigemäelt, e-post kristelkiigemagi@gmail.com.

Kommentaare ei ole: