esmaspäev, 4. veebruar 2013

Konkurss Tartu noore kunsti oksjonile visuaalsele identiteedile

Tartu loomemajanduskeskus kuulutab välja konkursi, et leida uus visuaalne  identiteet iga aasta kevadel ja sügisel toimuvale Tartu noore kunsti oksjonile. Tööde esitamise tähtaeg on 4. märts 2013.

Konkursile tuleb esitada Tartu noore kunsti oksjoni logo kavandid, plakati, kataloogi ning näitusesiltide kujundusnäited ning soovi korral ideed oksjoni turundamiseks linnaruumis. Konkursi tingimustega saab lähemalt tutvuda veebiaadressil www.lmk.ee/logokonkurss. Konkursi
auhinnafond on 1000 eurot.

Tartu Loomemajanduskeskus korraldab alates 2009. aastast igal kevadel ja sügisel koostöös partneritega Tartu noore kunsti oksjonit. Seni on igal oksjonil olnud erinev teema, logo ning nimi. Alates sellest kevadest soovivad korraldajad hakata oksjonite läbiviimisel kasutama ühtset visuaalset identiteeti ning nime „Tartu noore kunsti oksjon“.

Tartu noore kunsti oksjoni eemärk on olla noorte kunstnike loomingu esiletõstja ja hüppelauaks noortele kunstnikele kunstipubliku teadvusse jõudmisel.

Selle aasta kevadine Tartu noore kunsti oksjon toimub maikuus, kunstiteoste esitamise tähtaeg oksjonile on 25. märtsil 2013. Tartu noore kunsti oksjoni korraldajad on Tartu Loomemajanduskeskus, Kaleidoskoop Kunstilaenutus Tartu Kunstnike Liit ja Tartu Kõrgem Kunstikool.

Lisateave: Liina Raus, Tartu noore kunsti oksjoni projektijuht,
Kaleidoskoop Kunstilaenutus, tel 55 607 971, liina.raus@kunstilaenutus.ee.

Pressiteate link: http://lmk.ee/oksjoni_logokonkurss

Kommentaare ei ole: