kolmapäev, 3. aprill 2013

R2 zombie-filmide konkurss

Ammu pole ühtegi konkurssi olnud, mõtlesime, et võiks ühe teha üle hulga aja. Ja ülesanne sulle, hea sõber, on väga lihtne: tee õudne, lühike film! Midagi muud me sel filmikonkursil eriti ei taha.

Ainult (!) kolm lisatingimust on. Film peab olema maksimaalselt viis minutit pikk (võib olla ka viis sekundit või minut või kaks minutit, kuidas ise soovid). Ja filmis võiks olla vähemalt üks zombie. Ja kolmandaks, see zombie võiks filmis kedagi hammustada! Ülejäänud sisu, vorm, näitlejad ja kõikvõimalikud muud asjad jäävad su enda otsustada.

Kui õudukas on valmis, saada meile kiri aadressile silmadlahti@err.ee. Me anname sulle oma youtube-kanali parooli, et sa saaksid teose sinna üles laadida. Filme ootame kuni 14. aprillini.
Siis jääb kõigile nädal aega, et hääletada oma lemmikfilmi poolt ja hääletuse võitja saadame koos kaaslasega 25. aprillil algavale Haapsalu Õudus- ja Fantaasiafilmide Festivalile. Olete VIPid! Saate hängida näitlejate ja režissööridega, käia igasugustes kohtades ja igasugustel üritustel, kuhu tavakülastajad ei saa. Haapsalust ei pea ööbimist ka otsima, sest selle saate ka festivali poolt. Ja mis kõige uhkem - sedasama võidu-zombiefilmi näidatakse tänavuse HÕFFi avaüritusel 25. aprillil. Kes teab, äkki kandideerib su film järgmisena lühifilmi Oscarile?

Kommentaare ei ole: