kolmapäev, 18. november 2015

Eesti Energia nutika tarbimise videokonkurss

1. Eesti Energia energiasäästu videokonkurss 2015 algab 13.11.2015 ja lõpeb 25.11.2015 kell 15.00.

2. Videokonkursil osalemiseks tuleb luua lühike videoklipp, mis tutvustab mõnda energiasäästu või nutika tarbimise nippi.

2.1. Klipp võib olla filmitud või lahendatud joonis- või nukufilmi stiilis.

3. Videokonkursil osalemiseks tuleb oma klipp saata aadressile: kokkuhoid@energia.ee. Kui klipp on e-kirjaga saatmiseks liiga mahukas, võib selle laadida näiteks www.wetransfer.com või www.dropbox.com keskkonda ning saata sealt saadud link aadressile kokkuhoid@energia.ee.

4. Konkursile saadetud video peab olema autori enda loodud.

5. Eesti Energia laeb osalejatele viidates kõik e-postile laekunud ja konkursi tingimustele vastavad videod üles Eesti Energia Facebooki lehele, kus toimub avalik hääletus (ehk enim laike koguva video väljaselgitamine).

5.1. Konkursil ei osale mittesobivad videoklipid. Mittesobivaks loetakse klippe, mis on vastuolus heade kommete ja tavadega (ehk kutsuvad üles käituma õigusvastaselt või rikkuma üldisi moraalinorme, õigustavad õigusrikkumisi ning alavääristavad õiguskuulekat käitumist, kutsuvad üles vägivaldsele käitumisele ja õhutavad vägivalla kasutamist, kutsuvad üles inimese tervist ja keskkonda kahjustavale tegevusele jne). Samuti ei lisata konkursivideote hulka selliseid videoid, mis ei seostu energiasäästuga või ei kvalifitseeru võistlusele konkursi väljakuulutaja otsusega mõnel muul põhjusel.

6. Konkursil loositakse välja kaks auhinda:

6.1. peaauhind iPhone 6s – konkursi võiduvideole, mis kogub Eesti Energia Facebooki lehel kampaaniaperioodi lõpuks (25. november 2015 kl 15.00) kõige rohkem meeldimisi (laike);

6.2. lisaauhind iPhone 6s – lisaauhinna võidab üks video jagaja Facebookis. Lisaauhind selgitatakse välja kolmeliikmelise komisjoni juuresolekul portaali random.org abil.

Kommentaare ei ole: