kolmapäev, 24. september 2008

videokonkurss noortele

*Programm Euroopa Noored ja Eesti Noorteühenduste Liit kuulutasid Euroopa Noortenädala raames välja videokonkursi noortele. * Tähtaeg 26. oktoober.

Olgu südamel hullumeelne idee või mure tuleviku pärast, positiivne sõnum või painav probleem- haara kaamera ja filmi see üles! Oma sõnumit võib esitada lauldes, räppides, luulevormi seades, üksi või kambaga. Või haarata hoopis poliitikul varrukast ja temaga oma mõtteid jagada?! Sõnumit võib edastada ka sõnadeta - filmides olukorda, mis räägib enda eest või jäädvustades filmilindile mõne aktsiooni või algatuse, mis kannab noorte häält. *Hoidke alt- noored võtavad sõna!**
*
Konkursil on kaks teemat:

1) Noored võtavad sõna!
2) Kultuurid kõnelevad

Teema „Noored võtavad sõna!" kutsub üles väljendama oma mõtteid ja seisukohti ning tõmbama tähelepanu olulistele teemadele meie ümber. Tehnilisest teostusest olulisem on sõnum ja loovus oma idee edastamisel.

Teema „Kultuurid kõnelevad" on pühendatud Kultuuridevahelise Dialoogi Aastale ja juhib tähelepanu erinevate kultuuride kokkupuutele meie igapäevaelus- olgu nendeks rahvuskultuurid, põlvkondade vahelised kultuurierinevused või erinevate subkultuuride kohtumised. Märka ja jäädvusta neid kokkupuuteid kas positiivset välja tuues, probleemidele tähelepanu juhtides, tõsiselt või läbi huumori!

Konkursile võib saata nii animatsioone kui ka videoklippe pikkusega kuni 3 minutit. Klipid tuleb üles laadida Delfi kodulehele aadressil: *video.delfi.ee/contests hiljemalt* *26. oktoobril*.

Parima videoklipi valib žürii, kuhu kuuluvad korraldajate esindajad ning filmiasjatundjad. žüriiauhinnaks on *Olympus E-510 fotoaparaat*. Publiku poolt enim hääli saanud video autor saab auhinnaks *Olympus mju 1040*. Publiku lemmiku valimine toimub on-line hääletuse teel *27. oktoobrist 6. novembrini*. Kõigi hääletajate vahel loositakse välja *iPod nano* ja muid ahvatlevaid auhindu.

Võitjad kuulutatakse välja *8. novembril *Kultuurikatlas toimuval Euroopa Noortenädala lõppkonverentsil „Noored võtavad sõna!"

Lisainfo http://euroopa.noored.ee/noortenadal2008

Konkursi tingimused http://publik.delfi.ee/news/video/article.php?id=19908042

Kommentaare ei ole: