reede, 27. november 2009

Overalli III veebifilmide festivali tähtaeg: 13. veebruar

III Veebifilmide Festival “Lae Üles!” on alanud

Nagu ikka alustab koos PÖFFiga ka Overalli Veebifilmide Festival “Lae Üles!” – seekord juba kolmas. Eelmised aastad on näidanud, et filmientusiaste leidub Eestis rohkesti ning paeluva loo ülesvõtmine ei eelda põhjaliku erialast ettevalmistust ega profivarustust. Filmi saab üles võtta nii oma koduse videokaamera, fotoaparaadi kui ka mobiiliga. Tehnikast palju olulisem on idee ja loo jutustamise oskus, mida ootame ka sellel aastal.

III Veebfilmide Festivalile on oodatud viimase kolme aasta jooksul valminud kuni 5 minutit pikad ning kaasakiskuva ja originaalse sõnumiga filmilood. Filme saab esitada veebis ning pärast üles laadimist on andekad lood meie veebikeskkonnas ka teistele vaadatavad.

Festival kestab ja võistlustöid saab esitada kuni 13. veebruarini 2010.a. Võidufilmi autorit ootab autasuna Canoni tipptasemel HD videokaamera HF-S11.
Eelnevatel aastatel on Overalli Veebifilmide Festivalidele laekunud üle saja teose, loodame sellelgi aastal rohket osavõttu. Esimese Veebifilmide festivali parimaks tööks tunnistati Irina Tammise, Kadri Kuuse ja Marko Karja südamlik animafilm Silver ja Viki, eelmisel aastal sai aga peaauhinna Richard Meiterni humoorikas lühimängufilm No fishing / Kalastamine keelatud.

Täpsemat infot festivali tingimuste kohta leiate festivali kodulehelt film.overall.ee või saates kirja e-mailile film@overall.ee.

Veebifilmide Festivali korraldab Overall Eesti AS ja saab teoks koostöös PÖFFi ja Kinobussiga.

Toredaid filme ootama jäädes,
Veebfilmide Festival “Lae Üles!”

Kommentaare ei ole: