reede, 27. november 2009

PÖFF

Hea PÖFFi sõber!

Juba varsti, 27. novembril stardib PÖFF Tartus. Kavas on 100 filmi, millede seast leiab kindlasti igaüks endale sobivad. Filmid linastuvad Athena Keskuses, Cinamoni Kinokeskuses ning Genialistide klubis.

Filmid on traditsiooniliselt jaotatud erinevatesse programmidesse. Sel aastal on nendeks programmideks: JUST Filmi programm, 13 Valitud teost, Dokumentaalfilmide programm, Foorum, Hamsun ekraanil, Inimõiguste eriprogramm, Ladina-Ameerika filmid, Montoni moefilmid, Päike tõuseb idast, Panoraam, Põhjavalgus, PÖFFi vitamiinilaks, Põhja-Ameerika indie filmid, Portugalikeelse kino fookus, Screen International Kriitikute valik ja võistlusprogramm Eurasia.
Rohkem infot filmide ja programmide kohta leiad meie kodulehelt
http://2009.poff.ee/est/filmid

Alates 20. novembrist on Tartu Kaubamajas avatud info- ja piletimüügipunkt, kus meie vabatahtlikud jagad festivali kavu ning müüvad pileteid ja katalooge. Piletite hinnad on 75/50 (õpilased, üliõpilased, õpetajad ning pensionärid). Lisaks ka tudengipakett: ostes korraga välja 10 või enam piletit on ühe pileti hinnaks ainult 40 krooni. Ostes kümme täispiletit korraga, maksab pilet 60 krooni.

Lisaks suurepärasele filmiprogrammile toimub ka mitmekesine PÖFFi kõrvalprogramm Genialistide klubis. Kavas on filmiööd Sleepwalkers Tudengi- ja Lühifilmide programmiga ja Animated Dreamsi filmidega, vahva meisterdamise pühapäev, kus igaüks saab endale kipsist omanäolise PÖFFi meene meisterdada. Lisaks näitame Tartu noorte tehtud filme, eesti muusikavideosid, kahte Knut Hamsuni romaanidel põhinevat filmi ning pakume ka suppi. Festivali kõrvalprogrammi täpsema kava leiad
http://2009.poff.ee/est/yle_eesti/tartu ning www.genklubi.ee

Festivali avame 27. novembril kell 19:00 Raadi kalmistul. Süütame küünlad ning asetame need seal puhkvate filmimeeste Endel Ani, Johannes Pääsukese, Leonhard Merzini ning Juri Lotmani kalmudel. TÜ Filmiklubi esindaja räägib eesti filmikunsti arengust tänapäevani ja PÖFF Tartu juht Agnes Nurme tutvustab algavat festivali. Tule ja tunneta PÖFFi vaimu!

Kohtumiseni,
Sinu PÖFF

Kommentaare ei ole: