neljapäev, 15. juuli 2010

Loomemajanduskeskus otsib majadele nimesid

Tartu Loomemajanduskeskus ootab ettepanekuid oma kolmele hoonele Kalevi 13, 15 ja 17 nimede leidmiseks. Iga maja parima nime pakkujale on auhinnaks 1000 krooni.

Loomemajanduskeskuse juhi Raul Oreðkini sõnul on konkursi eesmärgiks leida kolmele Kalevi tänava majale iseloomulikud ja suupärased nimed. "Kui kõigis kolmes majas juba tegevus käib, on ka meie külalistel lihtsam õige maja üles leida. Pealegi võiks sellistel ilusatel ja rikkaliku ajalooga majadel oma nimi olla," põhjendas nimekonkursi korraldamist Raul Oreðkin.

Nimed peaksid kandma endas Loomemajanduskeskusele juba praegu omast meeleolu - olema vaimukad, säravad, julged ja loovad. Lisaks peaksid esitatavad nimed olema lühikesed, suupärased ja koosnema maksimaalselt kahest sõnast. Nimede pakkumisel võiks arvestada konkreetseid Kalevi tänaval asuvaid hooneid. Majade ja nende tulevikuplaanidega saab lähemalt tutvuda aadressil http://www.lmk.ee/tulevikuperspektiiv.

Nimesid saab esitada 1. septembrini 2010 veebilehel http://www.lmk.ee/nimekonkurss või e-posti aadressil info@lmk.ee.

Loomemajanduskeskus, mis avati 2009. aastal, pakub inkubatsiooniteenust ning koolitust noortele loovettevõtjatele. Keskuse esimeses hoones tegutseb praegu kaheksa alustavat ettevõtet. Lisaks on avatud kaks galeriid ning kohvik.

Hetkel käib loomemajanduskeskuse kompleksi kuuluva kahe hoone - Kalevi 15 ja 17 renoveerimine, mille valmimise järel on võimalik kompleksis majutada kuni 40 loomeettevõtet.

Lisainfo:
Tartu Loomemajanduskeskuse arendusjuht Külli Hansen,
tel 510 6865, kylli@lmk.ee.

Kommentaare ei ole: