teisipäev, 31. august 2010

"Tudengimuusikal" Lille maja vabaõhukinos 3. septembril

Näitame "Tudengimuusikal" sel reedel, 3. septembril Lille maja hoovil vabaõhukinos (Lille 9). Vaatama pääseb tasuta ja kohapealt peaks saama osta popkorni. Vihma korral kolime majja sisse.

"Tudengimuusikali" ees ja järel linastuvad veel kolm noortefilmi, mis osalesid eelmise aasta NAFFi festivalil. Lähemalt nende filmide kohta selle kirja lõpus. Ühes neist filmidest ("Korrus") löövad kaasa paljud "Tudengimuusikaliga" seotud inimesed.

Üritus algab kell 21. "Tudengimuusikal" peaks algama umbes kell 21.40.

Vabaõhukino korraldavad Lille maja ja Anne noortekeskus. Tähistame sellega uue kooliaasta algust.

NAFFi filmid:
„Rikutud fantaasia“ (2009, 10 min) on kummastav film, mis räägib loo indigolapsest Isabella-Chlorette’ist, kelle sitikas on lepatriinu, mitte ämblik, nagu Melitta-Dorotheal, ja kes sööb väga hästi roosamannat. Peale selle mängib ta nukkudega. „Kaotan temata pea“, ütleb Barbie verise Ken’i laiba kaisus ja kaotab pea. NAFF 2009 eripreemia võitnud film pakub vaatajale amatöörfilmilikku ehedust ja kunstiliselt vaba lähenemist. Filmi autor on Eeva Mägi.

„Kahekesi“ (2009, 19 min) on psühholoogiliselt pingeline draama kahe tegelase ja mängukaru vahelistest suhetest. Ja sellega on filmi kohta isegi juba liiga palju öeldud. Visuaalselt väga kaunis film võitis NAFFil 2009. aastal 1. koha. Režissöör Priit Põhjala.

„Korrus“ (2009, 13 min) on lõbus armudraama noormehest, kes meelsamini filmib kui oma tüdrukuga koos on. Kas miski seda armastust veel päästab, selgub juba sel reedel. Filmi autorid on Mari-Leen Tammela ja Karin Miido. Film võitis 2009. a. NAFFil 2. koha hea montaaži ja tugeva kaameratöö eest.

1 kommentaar:

Urmas Reisberg ütles ...

Kehva ilma tõttu vaatame filme ikkagi majas sees. Vabandame ekstreemsuse-sõprade ees.