kolmapäev, 29. september 2010

Stsenaariumi õpituba 9. oktoobril

Laupäeval, 9. oktoobril toimub Anne Noortekeskuses stsenaariumi kirjutamise õpituppa. Õpituba on mõeldud nii algajatele kui edasijõudnutele, osavõtt maksab 25 krooni. Võimalik on saada tagasisidet juba kirjutatud stsenaariumidele ja tehtud filmidele, töötoa raames kirjutavad osavõtjad ka oma stsenaariumi. Aega peaks planeerima kella 12st kuni 18ni.

Õpituba toimub Noorte Amatöörfilmifestival 2010 raames, seda juhendab kirjanik ja filmimees Urmas Reisberg, kes kirjutanud stsenaariumi mitmele edukale lühifilmile (otsi YouTubest "No Fishing", "Kuidas võita Tudengifilmi" või "Vanameeste näppaja" - viimase eest võitnud NAFFil 2006 a. esimese koha).

Vead filmimisel pärinevad stsenaariumist ehk planeerimise faasist ning võimenduvad filmimisel ja monteerimisel. Neid vigu on aga võimalik ennetada. Nii ongi töötoa üheks osaks päris oma filmistsenaariumi kirjutamine ning sellele tagasiside saamine.

Pühapäeval, 10. oktoobril on töötoa raames võimalik tasuta välja laenutada multimeedia labori tehnikat, et oma stsenaariumist juba päris film saada.

Huvi korral kirjuta kristiina.lepa@annenk.tartu.ee - sinna saada ka varem kirjutatud stsenaariumid või teostatud filmid.

Kommentaare ei ole: