teisipäev, 26. oktoober 2010

MOFFi tähtaeg: 14. november 2010

Neljandat aastat järjest toimuv Nokia Mobiilifilmide Festival MOFF kutsub kõiki huvilisi oma ideid ja oskusi proovile panema ning osalema festivalil enda tehtud mobiilifilmiga. Kuna festival on veebipõhine, siis mobiilifilme saab esitada, vaadata ja hinnata virtuaalses kinosaalis, mis asub leheküljel www.moff.ee. Filme saab esitada kuni 14. novembrini 2010.

Filme saab esitada kolmes kategoorias:
1. Vaba teema - tee oma film vabalt valitud teemal ja žanris, mis Sulle endale meeldib

2. Kooliteemaline film - Roman Tavasti erikategooria; tee film koolist, oma koolipäevast või koolikaaslastest

3. Viral video - ADM Interactive kategooria; tee selline video, mida Sinu sõbrad hakkaksid ise edasi saatma

Parimad mobiilifilmid selguvad 24. novembril 2010 PÖFFi pidulikul avamisel Nokia Kontserdimajas, kus autasustatakse:

„Parim mobiilifilm 2010“ – filmitegelastest žürii poolt parimaks valitud film. Auhinnaks uus ja stiilne nutitelefon NOKIA N8 ning lisaks TLÜ Balti Filmi- ja Meediakooli kõige populaarsem koolitus „Tee film 4-päevaga! “, mis kujutab endast nelja päeva koos filmitegemisega algusest lõpuni. Koos õpitakse kaamerat kasutama,
stsenaariumi kirjutama ning lõpptulemusena valmib igal grupil ise kokku monteeritud film.

Roman Tavasti erikategooria "Parim kooliteemaline film" - kõige lahedamale kooliteemalisele klipile. Preemiaks on esmakordselt välja antav Roman Tavasti nimeline auhind.

„Publiku lemmik“ – kodulehe internetihääletusel enim hääli kogunud mobiilifilmi autor saab PÖFFi VIP pääsme kõigile festivali filmidele.

„Parim viral video“ – võimalus osaleda ühes ADM Interactive multimeediaprojektis ja teha koostööd agentuuri professionaalse loovmeeskonnaga. Kategooria kolmele parimale auhinnaks väline kõvaketas WD PASSPORT ELITE 500GB.

Lisainfo:
Maria Plees
Nokia Mobiilifilmide Festivali MOFF juht
E-post: maria.plees@poff.ee
Tel: 56 606 236
www.moff.ee

Kommentaare ei ole: