neljapäev, 13. september 2012

Rakvere Gümnaasiumi filmifestival

Osalemise tähtaeg on 31. detsember 2012 (pärast seda enam osalemissoove vastu EI VÕETA)
Film tuleb esitada CD/ DVD kandjal (teisi vorminguid EI aktsepteerita) hiljemalt 31. detsembriks 2012 (hilinejaid vastu ei võeta).
Filmiga tuleb kaasa panna täidetud filmikaart mille leiad siit lehelt.

Film saada aadressile

Vabaduse 1, Rakvere 
44316, Eesti
märksõnaks lisa "Filmifestival"
või too Rakvere Gümnaasiumi kantseleisse.

P.S - kasuta soovituslikult filmi saatmisel turvaümbrikku, mis tagab filmi turvalise kohale jõudmise (küsi postkontorist).

Täiendavate küsimuste korral pöördu rgfilmifestival@gmail.com

OSALEMISTINGIMUSED

Rakvere Gümnaasiumi filmifestival on amatöörfilmifestival, mille eesmärgiks on motiveerida noori harjutama kätt filminduses. Ühtlasi on ürituse eesmärgiks anda oma poolne panus esitlemaks noorte teoseid ka laiemale publikule.
  • Osaledes festivalil, kinnitab filmi autor, et on tutvunud osalemistingimustega ning järgib neid. Juhul, kui festivali korraldusmeeskonnal, žüriil või mõnel teisel isikul tekib kahtlus, et autor on osalemistingimusi eiranud või neid rikkunud, on õigus festivali meeskonnal film programmist kõrvaldada.
  • Festivalil osaleva filmi meeskonna kõik liikmed peavad olema vanuses kuni 26 eluaastat. Erandid kehtivad juhendajate puhul.
  • Filmid jagatakse kategooriatesse eelkõige autori õppeasutuse, seejärel tema vanuse järgi. Kui autor omandab haridust gümnaasiumis või ametikoolis, kuid on vanem, kui 19 eluaastat, osaleb autor kategoorias "Kuni 19.aastased". Juhul, kui autori vanus on üle 20 eluaasta, rakendatakse autor automaatselt tudengite kategooriasse.
  • Esitatav film peab olema omaloominguline ning originaalne. Tegu ei tohi olla plagiaadiga.
  • Filmidel puuduvad teema- ning žanri piirangud.
  • Esitatava filmi kogupikkus ei tohi ületada 10 minutit.
  • Esitatava amatöörfilmi sisu peab vastama üldtuntud viisakusreeglitele.
  • Iga autor võib esitada ainult ühe filmi.

Kommentaare ei ole: