esmaspäev, 17. september 2012

Tudengifilm 2012

"... Sa lase meil ükskord Itiga puhata ja mängida kah!" "Mis sa ütlesid? Mis asja? Puhata ja mängida? Puhata ja mängida!"

Tudengil pole aega puhata ega mängida, sest algas võte! Ootame tudengite lühifilme Tartu Sügispäevade raames toimuvale Tudengifilmile. Kõik saadetud linateosed näidatakse ära 16.oktoobril kinos Ekraan toimuval mammutseansil. 18.oktoobril toimub auhinnagala, kus linastuvad žürii ja
rahva lemmikfilmid, mis valitakse 16.oktoobri seansilt. Kusjuures 18.oktoobri seanss toimub paralleelselt nii Tartus kinos Ekraan kui ka Tallinnas Coca-Cola Plazas. Auhindu jagatakse kolmes kategoorias: tudenglikum film, filmilikum film ja publikulemmik. Swedbank on välja pannud 1000 EURO tšeki kõige filmilikuma filmi autorile ja ka kõige tudenglikuma filmi autor saab rikkamaks 1000 EURO võrra. Ära kõhkle, vaid saada oma film!

Tutvu kindlasti ka Tudengifilmi reglemendiga: http://www.studentdays.ee/osalejale/tudengifilm2012reglement
Linateos saata 3.oktoobriks aadressile osalen@studentdays.ee või Ülikooli Kultuuriklubi, Tartu Üliõpilasmaja, Kalevi 24, 51010 Tartu ja ära unusta ka registreerimisvormi http://www.studentdays.ee/osalejale/registreerimine/tudengifilm täita.

Tartu Tudengipäevade alla kuuluv sügisene vaimu puhkus leiab aset 15. - 21. oktoobril.

Kõigile Tudengifilmiga seotud küsimustele vastab Katre Kipper 58 150 303 katre.kipper@studentdays.ee.

Ülikooli Kultuuriklubi

Kommentaare ei ole: