esmaspäev, 1. märts 2010

Memokraadi netifilmide konkurss

Üliõpilased! Kujundajad! Õpetajad, kaskadöörid, animaatorid ja amatöörid! Teatrikunstnikud, loodussõbrad, tantsijad ja lihtsalt kaameraomanikud! Memokraat kuulutab välja konkursi lühikestele netifilmidele. Oodatud on igasugune kraam, tingimusel, et see on loovalt lahendatud ja puudutab teemasid, mis lähevad korda inimestele Eestis.

Tore uudis on see, et meil on ka kõrgetasemeline žürii, mille töös löövad kaasa ka filmitegija Ilmar Raag ning teatri- ja videokunstnik Ene-Liis Semper.

Milliseid kaastöid ootame?

- Vorm pole piiratud. Miks mitte "Bemmil Uued Kummid volüüm 2" või hoopis animeeritud joonisfilm? Võimalik on aga ka täiesti tavaline intervjuu huvitava inimesega, teie endi veenev esinemine lühiloenguga või hoopis mingi lahendus, mida keegi pole seni veel välja mõelnud.

- Oluline on sõnumi kaal. Hindame kõrgelt töid, mis tegelevad paljudele inimestele tähtsate probleemidega nagu meedia, majandus, poliitika, ajalugu, tulevik, keskkond, haridus, sallivus, vihkamine, vaesed, rikkad, jne, jne.

- Oluline on teostuslik idee. Suurem võimalus võita on nutikal lahendusel, mis ei ole kallis.

- Video pikkus ei tohiks ületada 3 minutit.

- Oluline on see, et mainitud video avaldatakse kõigepealt Memokraadis, seega, et see poleks juba kuskil Youtube’is üleval.

Parimad videod avaldatakse memokraat.ee-s ning kõige parem video saab auhinnaks 10 000 krooni. Viimased videod võtame vastu 31. märtsil. Pärast esmaavaldamist memokraat.ee-s jäävad autorile kõik õigused videot kasutada oma äranägemise järgi.

Nagu öeldud, piiriks on vaid teie oma fantaasia. Kui on lisaküsimusi või tahate kokku leppida video saatmise vormi osas, siis küsige kommentaarides või saatke küsimus aadressil: memokraat@gmail.com.

Kommentaare ei ole: