esmaspäev, 13. aprill 2009

Tartu linna videokonkurss koolinoortele

Seoses Euroopa päeva tähistamisega Tartus 9. mail 2009 korraldavad Tartu Linnavalitsus, Euroopa Parlamendi Infobüroo ja Euroopa Komisjoni esindus koostöös Anne Noortekeskusega välja lühifilmide konkursi kooliõpilastele ja tudengitele. Konkursile on oodatud igas tehnikas lühikesed ja löövad filmid, mis tutvustavad Tartu linna innovaatilise, noorusliku ja ettevõtliku noortelinnana.

* Töid hinnatakse järgmiste kriteeriumide alusel: loov lähenemine; uudne teemapüstitus; teemale vastavus: Tartu kujutamine innovaatilise, noorusliku ja ettevõtliku noortelinnana; konkursitingimustele vastavus; tehniline teostus (montaaž, heli ja pildi kvaliteet).

* Osalema on oodatud kooliõpilased ja tudengid. Filme hinnatakse kolmes vanusegrupis: 1) alg- ja põhikooliõpilased, 2) gümnaasiumiõpilased ja 3) tudengid.

* Iga vanusegrupi parimale on auhinnaks 1000kroonine tehnikapoe kinkekaart, lisaks veel eriauhinnad.

* Filmi pikkus peab jääma vahemikku 30 sekundit kuni 5 minutit.

* Filmide esitamiseks on kaks võimalust:
Laadida film Youtube’i ja saata filmi link aadressile reimo.rehkli@raad.tartu.ee.
Saata film DVD-l või CD-l järgmisele aadressile: Tartu Linnavalitsuse kultuuriosakond, Raekoja plats 12, 51004 Tartu, märksõna „konkurss“.

* Filmi esitamisel tuleks juurde märkida autori nimi, vanus, õppeasutus, e-posti aadress ja telefon, filmi nimi ning video tehnilised andmed (failiformaat, kasutatud audio- ja videokoodekid, filmi pikkus). Välja valitud klippide autoritega võetakse ühendust maksimumkvaliteediga faili saamiseks.

* Filmide esitamise tähtaeg on 30. aprill 2009.

* Konkursiga seotud materjalid (tingimused, tulemused jmt) asuvad aadressil http://www.tartu.ee/videokonkurss.

Kommentaare ei ole: