teisipäev, 14. detsember 2010

Eksperimenta tutvustavate videote üleskutse

Kutsume üles looma Tallinn 2011 raames toimuva suursündmuse - koolinoorte kaasaegse kunsti triennaal 'Eksperimenta!' - tutvustavaid klippe. Eesmärk on kujundada triennaalile unikaalne filmilugu. Ootame ootamatuid, eksperimenteerivaid ja visuaalselt köitvaid loovlahendusi, mis mõjuksid tõelise isuäratajana nii kodumaisele kui rahvusvahelisele vaatajale. Ideaalis moodustaksid klipid 3-4 osalise seeria, kuid oleksid samas ka autonoomsed tervikud.

Eksperimenta! klippe näidatakse 2011. aasta aprillist juunini ETV kultuuriteadetes, Tallinna kinodes, triennaali rahvusvahelisel Facebook lehel, YouTube kanalis ja rahvusvaheliselt levivas uudiskirjas, Eksperimenta! partnerite veebilehtedel, rahvusvahelistel konverentsidel jm.

Eksperimenta! toimub *2011. aastal 26. aprillist – 14. juunini Tallinna Lauluväljakul, seda ümbritsevas linnaruumis ja Maarjamäe lossis. Triennaali peateema on 'Ruum' ning see esitleb 14-19-aastaste koolinoorte ja professionaalsete kuraatorite tõlgendusi füüsilisest, vaimsest ja virtuaalsest ruumist. Teoste autorid on pärit 14 riigist: Venemaalt, Eestist, Soomest, Lätist, Leedust, Saksamaalt, Sloveeniast, Bulgaariast, Portugalist, Iirimaalt, Islandilt, Türgist, Kanadast ja Lõuna-Koreast.

Palun anna osalemissoovist teada kirjutades kaja.kruus@tlu.ee, selleks on
sul aega kuni 19.detsembrini. Inspiratsiooni ja lisainfot: *www.eksperimenta.net

Kommentaare ei ole: