reede, 29. aprill 2011

IT-teemaliste filmide konkurss „Kõik on IT“

Kui sa oled 14-19 aastane ja piisavalt nutikas, et märgata kus iganes leidub infotehnoloogilisi lahendusi, siis see konkurss on Sinu jaoks! Võta kaamera näppu või kutsu kokku sõbrad ja tehke 1,5 minutiline videoklipp mõnest inspireerivast IT-ga seonduvast asjast või nähtusest, mida ei oskakski koheselt infotehnoloogiaga seostada. Tähelepanelikkus ja julge pealehakkamine võivad teenida Sulle ennenägematuid auhindasid. Hakka kohe tegutsema!

Noorte videokonkurss 2011 – „Kõik on IT“

Eesti Infotehnoloogia ja Telekommunikatsiooni Liit koostöös oma partneritega kutsub Euroopa Sotsiaalfondi projekti „IKT erialade populariseerimine atraktiivsete teavitusürituste kaudu“ raames kõiki noori vanuses 14-19 aastat osalema videokonkursil „Kõik on IT“.

Konkursi eesmärk on näidata, kuidas IT on tänapäeval kõikjal ja kõikides asjades. Oodatakse videoid, mis näitaksid meie igapäevaelu ja –asjade seotust IT valdkonnaga ning tooksid välja nende objektide seotust IT-ga, milles me seda esialgu ei pruugi näha.

Konkursi parimad valivad välja StartIT Facebook külastajad hääletades like-idega enim meeldiva video poolt. Lisaks antakse välja hulganisti eriauhindu ettevõtjate ja žürii poolt parimaks valitud ning youtube’is enim vaadatavust kogunud tööde autoritele. Osaleda tasub, sest sinu teemakohased tööd lähevad kindlasti ülesse ja auhinnad on kõik pärit info- ja telekommunikatsioonitehnoloogia valdkonnast!

Tööde laekumise lõpptähtaeg on 29. aprill 2011, peale seda kuulutatakse välja ametlik hääletamine, mis kestab 02. – 15. maini 2011 StartIT Facebook keskkonnas. Võitjad kuulutatakse välja 18. mail 2011!

Lisainformatsioon ja küsimused: startit@startit.ee ja oma küsimuse võid üles panna ka StartIT Facebook keskonda www.startit.ee

Kommentaare ei ole: