teisipäev, 1. oktoober 2013

Philip Bloomi töötoad Tallinnas

10., 12. ja 13. oktoobril viib Eestis filmi- ja videotemaatilisi töötube läbi BBCs, SKYs, NBCs jt maailma juhtivates telekanalites töötanud ning seeläbi terve maailma läbi reisinud videomeister Philip Bloom.

Philip Bloomi töötubades tuleb juttu digitaalse kinokunsti võimalustest ja viimastest arengutest nii tehniliselt kui ka sisuliselt. Räägitakse lugude jutustamisest, ümbritseva kõnekalt jäädvustamisest, emotisoonide püüdmisest ning sellest, mida kõike digitaalse filmitegemise areng täna võimaldab. Kirgliku kaamerakatsetajana, eelkõige just DSLR kaamerate austajana, on P.Bloom 24 töötaasta jooksul kogenud rohkelt kogemusi muuhulgas ja tehnilisest aspektist variatiivselt ja ülevaatlikult mõtteid vahetada. Philip Bloom on tunnustatud videmeister ja filmitegija, uue filmitehnika testija ja eestkõneleja. Ta on töötanud nii operaatori, režissööri, monteerija kui ka helitehnikuna, teinud tujandeid videolõike, lühifilme, dokumentaale.

Teie ees on üks väärt video- ja filmikoolituse pakkumine oma ala mainekalt tegijalt Philip Bloom’ilt. Lisaks sellele, et seal räägitakse filmimisest nii fotoaparaadiga kui ka kaameraga, annab Philip juhised nii filmiloo vaatenurga valimise kui filmitava materjaliga edasise tegelemise osas. Teemaderingi kuuluvad kindlasti ka monteerimine, efektid, muusika, ekraanitekstid ja palju muudki.

Maailma juhtivate telekanalite (SKY, NBC, BBC, CBS, Discovery Channel) pilti jäädvustades on Bloom väga palju reisinud, muuhulgas saanud rohkelt kogemusi ka sõjakolletes töötades. Tema erakordeslt sütitav energia on avanud nii mõnegi südame digitaalse kinokunsti võludele.
Koolituse ja töötubade kohta leiad informatsiooni siit: http://workshop.overall.ee

NB! Philip Bloom tuleb Euroopa suurimalt filmitööstuse - ja tehnika valdkonda nimisündmuselt IBC2013 kolme 32kg kohvriga, kus on kaasas asju, mis on just mõeldud madala eelarvega filmitegemiseks. Kõik tänapäeval kuulsad ja kummalised kaamerad Blackmagickust Sony F55ni kaasaarvatud kogu rida DSLRe, slaidereid, kraanasid, mikreid, valgusi ja täiesti esmakordselt eesti MöVI steadi lahendus.

Tervitan ja tänan tähelepanu eest!
Liis Mutli
Overall Eesti AS / Overalli kool
5245607
liis.mutli@overall.ee


Kommentaare ei ole: