pühapäev, 17. jaanuar 2010

Tudengimuusikal Põltsamaal 19. jaanuaril

Põltsamaa Filmiklubi näitab teisipäeval, 19. jaanuaril Põltsamaa Ühisgümnaasiumis uusimat ja suurimat Eesti tudengifilmi "Tudengimuusikal". Filmiga toetab filmiklubi Põltsamaa noorte osalemist festivalil "Koolitants 2010".

"Tudengimuusikal" räägib loo pealinna tüdrukust Elenist, kes läheb õppima Tartu Ülikooli. Neiu esialgne häälestus on üleolev, Tartu on tema jaoks mõttetu ja tühine provintsilinn. Õige pea leiab aga Elen end sõbrannadega tudengielu keskmes, mis polegi nii paha.

Film esilinastus 2009. aasta lõpus Tartu kinos Athena. Filmi režissöör ja produtsent on Richard Meitern, muusikaline juht Elo Madissoon, näitejuht Martin Liira, operaator Urmas Nimetu ja laulusõnade autor Margus Niitsoo.

Kokku on filmi valmimisele kaasa aidanud üle 300 noore üle Eesti, sealhulgas Põltsamaalt. Filmi üks koreograafe on Põltsamaa tantsuõpetaja Ivo Targama.

Iduni positiivses ja rõõmsameelses filmis on palju laulu, tantsu, armastust ja tudengilikku energiat. Film pakub äratundmisrõõmu neile, kes kunagi Tartus õppinud. Aga see võiks olla ka inspiratsiooni allikaks neile, kes alles mõtlevad ülikooli minna.

"Tudengimuusikal" linastub Põltsamaa Ühisgümnaasiumi aulas 19. jaanuaril kell 18.00. Pääse maksab 25 krooni. Filmiõhtu piletituluga toetab filmiklubi Põltsamaa noorte osalemist festivalil "Koolitants 2010". Huvilistel palume kaasa võtta vahetusjalatsid.

Põltsamaa Filmiklubi alustas tegevust 2009. aasta sügisel. Klubi eestvedajateks on MTÜ Ajakirjanduse Uurimis- ja Koolituskeskus ning Jõgeva maakonna keskraamatukogu. Teavet filmiklubi senise tegevuse kohta saab kodulehel www.aukk.ee.

Põltsamaa Filmiklubi
tel. 56480215
e-mail: info@aukk.ee

Kommentaare ei ole: