teisipäev, 11. september 2012

Fotokunstniku stipendiumi konkurss

ARTPRINT KUULUTAB VÄLJA IGA-AASTASE NOORE FOTOKUNSTNIKU STIPENDIUMI
KONKURSI

Projekti esitamise tähtaeg on teisipäev, 04. detsember 2012.a.

ArtPrint toetab Eesti fotokunsti ning võimaldab ühel noorel kunstnikul teostada oma tööd tasuta ning parimate võimalike lahendustega. Koostöös HP-ga, on konkursi võitjale välja pandud stipendiumi
suure-formaadiliste kunstitrükiste valmistamiseks. Stipendiumi rahaline väärtus on 5000€, mis võimaldab teostada näiteks kümme Proofsec lahendust mõõdus 120x80cm. Stipendiumi ei saa rahas välja võtta.

Stipendiumi sisse kuulub kvaliteetne näituse vormistus, koos professionaalse trükiettevalmistusega. Abistame kunstnikku näituse ülespanekul ning transportimisel.

Et noore kunstniku töid võimalikult paljudele inimestele näidata reisib  näitus vähemalt kolme Eesti linna vahel.Hetkel on kinnitatud 2 galeriid:
• Tallinna Linnagalerii: 25.04-19.05.2012
• Evald Okase Muuseum Haapsalus: Juuli 2013

Pärast näituste lõppu saab kunstnik tööd endale.

ArtPrint hoolitseb näituse kujunduse ning lisamaterjalide tootmise eest -  infotahvlid, pildiallkirjad. Et tagada parim tulemus, teeb ArtPrint koostöös kunstnikuga tema näitusele trükiettevalmistuse ning vajalikud proovitrükid.

Tingimused

Osaleja vanus võib olla kuni 35 eluaastat k.a.
Näituse projekt tuleb esitada koos projektikirjelduse, portfoolio, pildimaterjali ja cv-ga.
Näituseprojekt peab sisaldama:

- Näituse idee seletust ning põhjendust
- Näitusega seotud pildimaterjali ja/või kavandeid

Näituse fotod ei tohi olla esitatud mõne toimunud näituse või projekti raames. Projekt, koos lisamaterjaliga, tuleb saata teisipäevaks 04.12.2012, meiliaadressile info@artprint.ee, või tuua ArtPrinti Galeriisse kohale.

Pilte võib konkursile esitada ainult autor ise. Autor kinnitab, et omab piltide õigusi ning vastutab täielikult võimalike kolmandate osapoolte pretensioonide eest. ArtPrint jätab endale õiguse konkursi tingimusi täpsustada konkursi jooksul.

Täiendav info stipendiumi kohta leiab http://www.artprint.ee/stipendium


info@artprint.ee
+372 53 041 007

Kommentaare ei ole: