teisipäev, 11. september 2012

Muusikali „Grease“ rollikonkurss

Vanemuise teater kuulutab välja muusikali „Grease“ rollikonkursi. Oodatud on kõik hea laulu- ja tantsuoskusega 17-28 aastased neiud ja noormehed.

Prooviesinemise põhjal valitakse välja 24 lauljat, kes osalevad Georg Malviuse käe all 4. mail 2013 esietenduvas muusikalis. „Grease´i“ peaosades astuvad üles Getter Jaani ja Uku Suviste. Lavastuse
proovitsükkel kestab järgmise aasta märtsist maini.

Prooviesinemine toimub pühapäeval, 23. septembril kell 12 Vanemuise suures majas. Vajalik on eelregistreerumine 20. septembriks aadressil maiken@vanemuine.ee.

Konkursil osaleja peab esitama ühe laulu muusikalist „Grease“ (konkreetse laulu saab teada pärast registreerumist) ja ühe pop- või rocklaulu omal valikul. Lisaks viiakse läbi tantsuoskuste proov.
Täpsem info prooviesinemise tingimuste kohta on üleval Vanemuise kodulehel – http://www.vanemuine.ee/grease-rollikonkurss

Ootame noortelt aktiivset osavõttu - tegemist on ju suurepärase võimalusega töötada koos oma ala professionaalidega ning saada suurel laval esinemise kogemus ja seda kõike ühes maailma populaarseimas noortemuusikalis!

Lisainfo:
Mall Türk
Vanemuise noortetöö juht
Tel: 7440189, 5547099
mall@vanemuine.ee
www.vanemuine.ee

Kommentaare ei ole: