teisipäev, 31. august 2010

Euroopa vabatahtlike filmikonkurss

Eesti Erinoorsootöö Ühing noOR kuulutab välja rahvusvahelise Euroopa Vabatahtliku Teenistuse lühifilmide konkursi kohaliku võistlusvooru. Võidutöö autoril avaneb võimalus esitleda oma tööd koos teiste noorte filmisõpradega OPS Festivalil, mis toimub 3.-5. detsembrini Lissabonis, Portugalis.

EVS.Voluntary. REC on Portugali noorteorganisatsiooni Aneve poolt korraldatav rahvusvaheline lühifilmide konkurss, mille teemaks on „Mina ja Euroopa Vabatahtlik Teenistus“.

Tegu on üle-euroopalise konkursiga, kus osalevad noored Bulgaariast, Eestist, Prantsusmaalt, Saksamaalt, Itaaliast, Leedust, Hollandist, Poolast, Rumeenias, Sloveeniast, Hispaaniast, Türgist ja Portugalist.

Kõik projekti partnerriigid korraldavad kohaliku võistlusvooru, mille paremad tööd saadetakse finaalvõistlusele. Lõppvõistlus kujutab endast online-hääletust, kus inimestel üle Euroopa avaneb võimalus hääletada oma lemmiku poolt ning nõnda välja selgitada iga riigi võidufilm, mille autoreid premeeritakse võimalusega esitleda oma lühifilme OPS Festivalil.

Oled endine EVT vabatahtlik? Oled hetkel EVT vabatahtlik? Oled tulevane EVT vabatahtlik? Vahet ei ole! Kui sul on idee, mis seostub EVT-ga ja sa oled valmis seda liikuvate piltide abil teistele edasi andma, siis tee nii:

Loe läbi reeglid ja töö esitamise tingimused: http://www.erinoor.ee/projektid/kaimasolevad


Igaks juhuks küsi lisa:

Helina - helina.pukk@gmail.com
Kai - rakukai@gmail.com

Ajakava

4. oktoober 2010 – tööde esitamise tähtaeg Eestis.
18.10 - 1.11.2010 – rahvusvaheline online-hääletus.
3. november 2010 – võitjate väljakuulutamine.
2.12-6.12.2010 – võiduvideote esitlemine OPS Festivalil Portugalis