neljapäev, 26. august 2010

NISI MASA Filmitöötuba otsib vabatahtlikke

NISI MASA Estonia otsib vabatahtlikke filmitöötoa "Istanbul Express: Exploring Multilingualism accross Europe" ühe alguspunkti, Tallinna osa läbiviimiseks. Istanbul Express on NISI MASA võrgustiku sellesügisene kõige suurem projekt. 45 osalejat üle Euroopa alustavad kolmest punktist (Tallinn, Eesti; San Sebastian, Hispaania ja Torino, Itaalia) rongisõitu Istanbuli poole, filmides materjali, millest hiljem Istanbulis sünnib 15 lühidokumentaalfilmi teemal mitmekeelsus. Tallinnast alustab 20. Septembril 15 osalejat 11st Euroopa riigist, kes on jagatud viite gruppi, igas grupis režissöör, operaator ja helirežissöör. Siin viibivad nad kokku 3 päeva.
Eestist alustava grupi juhendajaks on Bulgaaria filmirezissöör Andrey Paounov. Rohkem infot töötoa kohta leiad kirjale lisatud pressiteatest. Töötoal on ka oma blogi, mis asub aadressil www.nisimasa.com/istanbulexpress.

Vabatahtlike ülesanneteks on olla ettevalmistusperioodil kontaktis 'rongi' koordinaatoriga ning vastata küsimustele mis osalejatel ning organisaatoritel Tallinna kohta võivad tekkida. 20. - 23. September, mil osalejad viibivad Tallinnas peaksid vabatahtlikud olema saadaval ning pakkuma igakülgset abi näiteks tõlkimisel, võttekohtade leidmisel, kohalike olude selgitamisel jne.

Vabatahtliku eelduseks on hea inglise keele oskus, eesti keele oskus ja hea arusaam Tallinna elust-olust, kasuks tuleb ka vene keele oskus.

Vabatahtlikele pakume head ja huvitavat seltskonda, võimalust tutvuda noorte filmitegijatega üle Euroopa ning päevadel kui osalejad Tallinnas on, kaks korda päevas süüa. Lisaks on kavas avapidu ning kinoseanss.

Kui Sulle tundub, et oleksid kohale sobilik, siis võta ühendust jass@nisimasa.com
www.nisimasa.com
www.nisimasa.ee

Tervitades,
Jass Seljamaa

NISI MASA - European office
99, rue du Faubourg Saint-Denis
75010 Paris - France
Phone: +33 (0)9 60 39 63 38
Fax: +33 (0)1 48 01 65 31
europe@nisimasa.com

Kommentaare ei ole: